Mocht een artikel toch niet naar wens zijn dan kun je het artikel altijd retourneren en wordt het aankoopbedrag teruggestort. Voor bestellingen bij Lupske geldt een retourtermijn van 14 dagen vanaf de dag van levering. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en passen zoals je ook in een winkel doet.

Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via info@lupske.nl.

De items dienen onbeschadigd en ongedragen te worden geretourneerd met de labels nog bevestigd. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op en of andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen. Hier kunnen extra kosten aan verbonden zitten.

De retourkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. De verantwoordelijkheid van het per post te retourneren artikel ligt bij de afzender.

De retourzendingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen en beoordeeld. Het aankoopbedrag zal binnen 3 werkdagen aan je worden terug betaald. In de meeste gevallen zal dit sneller zijn.

Wil je liever een andere maat, dan kun je een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop.